BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
There was an error in this gadget

Sunday, September 5, 2010

gian skate...



salam pose dan bakal eid pada kamu,kamu dan kamu semua..(ayt bdak nh lg..pemes tol)pada hari,saya dgn tade kejenye nak melalut ttg skate..alaa..skate..




haaa....tmpt ini laa yg saya maksodkan itu...

fes time maen skate,perghh..aku igt aku dah menghidapi penyaket skatophobia..memg dasat..bersama dgn anan,epa n kezennye,dyana yaakob,eton n sorg mamat yg memg ......... benama akmal azmi...

dorg nh wat aku fobiaa!!(hahaha..tadelaa)

fes2 tuh,stat men tuh,memg aku kaku kat dinding skate slame 1/2 jam..siyes..aku cek agi jam aku..aku ade la wat attempt nak jln sket,nk bg owg lalu..siyes aa..seksa tol..dgn tgk hanan serta kwnnye akmal tuh slambe skate dpn kitorg yg x reti skate nh(epa,aku,eton n dyana) memboowat kn aku rse nak blg kasot skate kat dorg..(hahah..hiperbola jee)

pastuh,bleh laa jln kat ice skate tuh memegg dndg nye(jalan!!bkn skate!!) beserta anan mengaja aku..memg aku rse baru setaon je umo aku,men tateh2 agi..

dlm 1/2 jam agi tuh,aku leh laa jejln sensowg kat tga2 skate tuh dgn lembabnye(jln je..)owg len da leh skate daa..tapi yg satu aku x puh hati tol..kwn anan tuh..die ske gile tolak owg..dah le aku  nh terkangkang2,dgn sedikit pergerakn shj membwatkn aku KEDEBUK!! dgn sengnye..haa..die tolak pon,die jatoh skalik!!apa punye mamat daa..

so,kengn fes skate aku memg fobia abes aa..aku da kire,aku jatoh lebh dr 10 kali,tp x seterok eton  laa..heheh..tp yg ak pasti,timbullah due kesan lebm yg besar cantik je menghiasi kedua2 lutut aku..hahaha..lawak tol...


itu kengn fes...so aku tersgtlaa fobia berskate nh..takot woo...

smpilaa aku masok intec, n kebetolannye masok meg 7 yg gile2 nh..
so,idea maen skate tuh adelah slh stu idea gile dorg2 nh laa..aku dgn pants membntah!!no skate ever in ma life again!!haha ..poyo jee..tapi,setelah dipujuk oleh beberape bdak klas aku,tmbah ngn si nawer dok tyg betape hebatnye die skate,caampor ade diskaun..aku pon relaa diriku di'jatuh'kan skalik agi...

skali men skate ngn bebdak meg 7,pehh..taya ckp la..ta penah aku nmpk agi org plg semgt dlm idop aku..hahaha..lg2 kerol,bush,n ganu..pehh..fes time skate,dlm bape minit je trus leh wat spinning?hebat tol korg(nawer x temasok..buuu)..tapi jenol n talhah mcm tu je laa..hahaha...kalo hayan poyo ngn brake die je..

kalo koyah n kela,klaka laa plak..same je ngn aku nh..heheh..men tak gerak2!!situ je laa..muna n jiak aa plg poyo mennye!!buuuuu..hahaha..ibah?hahhahaha..hahaha..mampuu glak je laa..ngee..dok tgh2 tu,pastu men..comel laa ibah..atol n kinah lak maleh!!bknnye nak men!!seb bek gak sebb dorg laa tukang tgkp gamba.haha

yg plg lawoknye,ade part kitorg kumpol tga2 pdg ice skate n joget sesame mengikot rentak lagu...mase tuh,nak je jert"lihat laa dunia!!"hahaha..lawak aa korg..

kesmpulannye..men skate nh memg bess..kalo ko reti men..hahaha..kalo x x bes laa..jatoh kedebuk laa..fes time x bes sebb x reti,seken time bes sebb da reti..dn bgitulaaa strusnye..n thanx gak kat kamu,kamu dn kamu semua(ceh,lg skalik) sebb aja sy men skate..(nama2 kat ats tuh)..

(tade gamba aa meg7,sape sowh x upload?haha)

jadik?pe agi!!jom aa skate!!(aku nak gi sunway selase ni,7/9 ngan kekwn aku,ati puspa,nurul nadiah,yana farhah,hisyammuddin,hasif n dana...sape nak ikot??hehehhe)

0 comments: